Når du overvejer at sælge din lejlighed er noget af det første du tænker på sikkert, hvordan du finder den bedste ejendomsmægler. I København er der et overvældende antal ejendomsmæglere, som står i kø til at fortælle dig, at de er det perfekte match til at sælge lige præcis din lejlighed. Mange er bange for at tage kontakt til en mægler, da det kan være svært at komme af med dem igen, og deres vedholdenhed kan føles belastende. Derfor giver vi dig i denne artikel et overblik over de 5 bedste ejendomsmæglere til at sælge din lejlighed i Københavns kommune.

Hvordan har vi fundet dem?

Artiklen tager udgangspunkt i www.Boligsiden.dk’s salgsstatistik for ejendomsmæglere. Det statistiske overblik indeholder kategorierne:

  • Antal solgte ejerlejligheder
  • Højeste salgsrate
  • Mæglere med kortest salgstid
  • Mæglere med størst kundetilfredshed

(NB vi har kun medtaget mæglere der står noteret for at have solgt over 30 boliger)

Ejendomsmæglere med højest antal solgte ejerlejligheder

5. pladsen

På femtepladsen i kategorien flest solgte lejligheder i Københavns Kommune finder vi Nybolig – Munch og Bjerregaard, der holder til på Jagtvej 55, 2200 København N. Med 96 solgte ejerlejligheder sniger de sig lige akkurat ind i top 5.

4. pladsen

Med 97 solgte boliger sikrer LokalBolig Nørrebro/Nordvest ApS sig en fjerdeplads på listen. Du kan finde ejendomsmægleren på Fælledvej 14, 2200 København N.

3. pladsen

Tredjepladsen har solgt syv ejerboliger mere end fjerdepladsen og når dermed op på 104 solgte boliger. Det er home Nørrebro Mogens Brask A/S beliggende på Jagtvej 49, 2200 København N, der tager bronze i denne kategori.

2. pladsen

Danbolig Holm & Hauberg Boligcenter Valby/København tager sølv i kategorien flest solgte ejerlejligheder med 118 styks. Dem kan du finde på Valby Langgade 114, 2500 Valby.

1. pladsen

Og førstepladsen og dermed guld i kategorien flest solgte boliger i Københavns Kommune går til EDC Poul Erik Bech på Ndr. Frihavnsgade 41, 2100 København Ø. Hele 182 solgte ejerlejligheder står ejendomsmægleren noteret for på boligsiden.dk, hvilket er betydeligt højere end konkurrenterne.

Ejendomsmæglere med højeste salgsrate

Så er vi nået til kategorien “højeste salgsrate”. Niveauet ligger rigtig højt i top-5 og det er også marginaler der skiller fårene fra bukkene. Men det er da også heldigt at ejendomsmæglerne er gode til deres arbejde. Denne kategori viser de fem mægler, som sælger den største andel af deres udbudte boliger.

5. pladsen

Niveauet er generelt højt, når det kommer til salgsrater hos de københavnske mæglere, hvilket gør det endnu flottere at opnå en placering blandt de fem bedste. Det gør Estate Sydhavnen v/Maria B. Krolack, som holder til på Borgbjergsvej 2, 2450 København SV. Maria Krolack og hendes virksomhed har en salgsrate på 92% af dens udbudte virksomheder.

4. pladsen

Fjerdepladsen går til LokalBolig Nørrebro/Nordvest ApS, som også har en salgsrate på 92%, men overgår Estate Sydhavnen pga. antallet af solgte boliger (98 mod 49). Du kan finde LokalBolig Nørrebro/Nordvest på Fælledvej 14, 2200 København N.

3. pladsen

Med en salgsrate på 93% går Estate – Eldrup og Bast Nørrebro ind på en tredjeplads. Dem finder du på Jagtvej 121, 2200 København N.

Skal du sælge din lejlighed?

Udfyld adresse og formular herunder, så indsamler vi mæglernes tilbud til dig helt gratis!

2. pladsen

Sølvet går til Nybolig Brønshøj A/S beliggende på Frederikssundsvej 156A, 2700 Brønshøj, som har en salgsrate på 97%.

1. pladsen

Og guldet i kategorien Højeste Salgsrate går til home Brønshøj Martin Porsmose med imponerende 98% af udbudte lejligheder, som bliver solgt. Find Martin Porsmose på Frederikssundsvej 145, 2700 Brønshøj.

Læs også: Hvem er Valbys bedste ejendomsmægler?

Ejendomsmæglere med kortest salgstid

En ejendomsmægler der kan sælge din bolig hurtigt er essentielt for at kunne komme videre i dit liv. Det er svært for de fleste at forpligte sig til en ny bolig uden, når man stadig har den gamle. Så er det godt at der findes mæglere, som er hurtige til at få solgt din lejlighed, og her finder du de fem ejendomsmægler med kortest salgstid i Københavns Kommune.

5. pladsen

Femtehurtigst til at sælge din ejerlejlighed i København er EDC Poul Erik Bech på Nørrebrogade 230, 2200 København N. 53 dage tager det mægleren at få afsat din bolig.

4. pladsen

Også hos Estate Sydhavnen v/Maria B. Krolack – beliggende på Borgbjergsvej 2, 2450 København SV – er salgstiden på 53 dage. Mægleren indtager fjerdepladsen på baggrund af den højere salgsrate (92% mod 88%).

3. pladsen

Tredjepladsen går til danbolig Niels Hald på Dag Hammerskjolds Allé 37, 2100 København Ø med 51 dages salgstid for ejerlejligheder.

2. pladsen

Sølvet går i denne kategori til Nybolig Svanemøllen – Thomas Boye Jensen, der også har en salgstid på 51 dage, men med en bedre salgsrate end tredjepladsen (75% mod 68%). Dem kan du finde på adressen Nygårdsvej 52, 2100 København Ø.

1. pladsen

Og guldet i kategorien “Mæglere med kortest salgstid” går til EDC Poul Erik Bech, Amagerbrogade 196, 2300 København S, som også har en salgstid på 51 dage, men har en bedre salgsrate end andenpladsen (83% mod 75%).

Læs mere om hvad VælgMægler gør for dig.

 

Ejendomsmæglere med størst kundetilfredshed

En god oplevelse fra en glad og kompetent ejendomsmægler er alfa og omega, når man skal på jagt efter den helt rigtige til at sælge sin lejlighed. Derfor kan en kundetilfredshedsscore give dig et praj om hvem der er dit bedste mæglermatch. Her får du de fem mæglere med højest kundetilfredshed på boligsiden.dk. Der er tæt løb mellem tilfredshedsscorene, hvor der kun bliver oplyst et decimal. Derfor må vi gå ud fra at der er flere decimaler bag, som boligsiden.dk er oplyst om.

5. pladsen

På femtepladsen over mæglere med størst kundetilfredshed finder vi EDC Poul Erik Bech, Amagerbrogade 196, 2300 København S med en score på 9,7/10.

4. pladsen

Med en score på 9,7 er home Amager – Sundby Jan Thomsen – beliggende på Amagerbrogade 154, 2300 København S – sikret en fjerdeplads i denne kategori.

3. pladsen

Tredjepladsen går til Estate – Eldrup & Bast Estate Nørrebro, som findes på Jagtvej 121, 2200 København N, der også har en kundetilfredshedsscore på 9,7 ud af 10.

2. pladsen

Sølvet går til Estate Holm & Holst ApS, Østerbrogade 45, 2100 København Ø, med en score på 9,8, og så til guldet…

1. pladsen

Førstepladsen og guld går til Nybolig Nørrebro – Fælledvej, Fælledvej 18, 2200 København N, der er den mest populære mægler blandt kunderne i Københavns Kommune med en kundetilfredshed på 9,9/10.

Læs også: Hvem er Frederiksbergs bedste ejendomsmægler?

Opsummering

Det var listen over de bedste ejendomsmægler til at sælge din ejerlejlighed i Københavns Kommune. Vi kan se fire gengangere i de forskellige kategorier. LokalBolig Nørrebro/Nordvest ApS formåede at komme i Top-5 to gange i kategorierne højest antal solgte boliger og højeste salgsrate. Estate Sydhavnen v/Maria B. Krolack var at finde i kategorierne højeste salgsrate og korteste salgstid. Estate – Eldrup og Bast Nørrebro ligger i top-5 i bedste salgsrate og højeste kundetilfreds, og EDC Poul Erik Bech, Amagerbrogade 196, ligger blandt de fem bedste i kategorierne korteste salgstid og højeste kundetilfredshed.

Hvis du ønsker selv at gå ind og nørde de forskellige statistikker, så kan du finde listerne på boligsiden.dk.

Vi finder de bedste mæglere til dit boligsalg

Du skal bare indtaste din adresse herunder og udfylde formularen, så indsamler vi mæglernes tilbud til dig helt gratis!