Overvejer du at sælge din lejlighed på Frederiksberg? Synes du, at det er alt for besværligt og uoverskueligt at finde den helt rigtige ejendomsmægler? Det kan være svært at finde det perfekte mægler-match. Nogen vil gerne have solgt deres lejlighed hurtigt, mens andre leder efter den mægler på Frederiksberg der kan presse salgsprisen så højt op som muligt. I denne artikel får du et overblik over de bedste ejendomsmæglere til at sælge din ejerlejlighed på Frederiksberg.

Du får en Top-5 af mæglere inden for kategorierne:

  • Flest solgte ejerlejligheder
  • Højeste salgsrate
  • Mæglere med korteste salgstid
  • Mæglere med største kundetilfredshed.

Hvordan har vi fundet dem?

Artiklen tager udgangspunkt i www.Boligsiden.dk’s salgsstatistik for ejendomsmæglere. Det statistiske overblik indeholder kategorierne:

(NB vi har kun medtaget mæglere der står noteret for at have solgt over 30 boliger)

Ejendomsmæglere med flest antal solgte ejerlejligheder

I den første kategori kigger vi på hvilke mæglere på Frederiksberg, der sælger flest ejerlejligheder ifølge Boligsiden.dk. Det giver et overblik over erfaring og kompetencer blandt mæglerne.

5. pladsen

På femtepladsen over mæglere der sælger flest ejerlejligheder på Frederiksberg, finder vi Nybolig Per Vedel Koch, som holder til på Falkoner Allé 50, 2000 Frederiksberg. Mæglerne der holder til i hjertet af Frederiksberg står noteret for at have solgt 57 boliger.

4. pladsen

 EDC Poul Erik Bech, Gl. Kongevej 135, 1850 Frederiksberg C sig på en fjerdeplads med 63 solgte boliger.

3. pladsen

Bronze for flest solgte ejerlejligheder går til home Frederiksberg Jakob Juhl Røn & Kristian Koefoed, som har kontorer på Allegade 28, 2000 Frederiksberg og har solgt 72 boliger.

2. pladsen

En andenplads og en flot fiktiv sølvmedalje går til Nybolig Gitte Grønlund. 95 ejerlejligheder har mæglerne, som holder til på Gammel Kongevej 134, 1850 Frederiksberg C solgt.

1. pladsen

Øverst på podiet i den uofficielle kåring af Frederiksberg mest sælgende ejendomsmægler af ejerlejligheder har vi danbolig Niels Hald Frederiksberg C, med imponerende 105 solgte ejerlejligheder. Mæglerne holder til på Gammel Kongevej 161, 1850 Frederiksberg C.

Se listen over de bedste ejendomsmæglere i Københavns Kommune her.

Ejendomsmæglere med højeste salgsrate

Én ting er at sælge mange lejligheder på Frederiksberg, men en anden er mæglerne sælger en så høj andel af de lejligheder de får som opgave som muligt. I denne kategori kigger vi nærmere på hvilke mæglere, der får solgt den største andel af deres udbudte lejligheder. Med andre ord, her er ejendomsmæglerne med de højeste salgsrater:

5. pladsen

Den første mægler i denne kategori er Estate Frederiksberg, som holder til på Frederiksberg Alle 66 og har en salgsrate på 81%

4. pladsen

Lige uden for podiet finder vi LokalBolig Frederiksberg ApS på en fjerdeplads. Med en salgsrate på 84% ligger mæglerne højt på listen, når det kommer til højeste salgsrate. Du kan finde dem på Gammel Kongevej 146.

3. pladsen

RealMæglerne Frederiksberg Gl. Kongevej ApS indtager den nederste plads på podiet med en salgsrate på 86%. De har kontorer på Gammel Kongevej 84.

2. pladsen

Næstbedst er home Falkoner Allé Jakob Juhl Røn & Kristian Koefoed der med 88% salgsrate får afsat en rigtig stor del af de lejligheder som de får som opgave. Hvis de skal sælge din ejerlejlighed, så finder du dem på Falkoner Alle 55.

1. pladsen

GULDET GÅR TIL EDC Poul Erik Bech Godthåbsvej 117, 2000 Frederiksberg. Med en flot salgsrate på 92% af de ejerlejligheder de får som opgave, er de Frederiksbergs bedste ejendomsmægler, til at få afsat den højeste andel af ejerlejligheder.

Overvejer du at sælge din lejlighed?

Få et gratis tilbud fra flere mæglere. Du skal bare udfylde din adresse og formularen herunder, så indsamler vi mæglernes tilbud til dig!

Ejendomsmæglere med kortest salgstid

En ejendomsmægler der kan sælge din bolig hurtigt er essentielt for at kunne komme videre i dit liv. For de fleste er det svært at forpligte sig til en ny ejerlejlighed eller anden bolig, når de stadig står i den gamle. Så er det godt at der findes mæglere, som er hurtige til at få solgt din lejlighed. Her finder du de fem ejendomsmæglere med korteste salgstider i bydelen.

5. pladsen

Den femtehurtigste til at sælge lejligheder på Frederiksberg er Nybolig Gitte Grønlund. Mæglerne som holder til på Gammel Kongevej 134 er i gennemsnit 58 dage om at sælge en ejerlejlighed i bydelen.

4. pladsen

På fjerdepladsen over de hurtigste mæglere til at sælge din lejlighed inden for Frederiksbergs grænser finder vi EDC Poul Erik Bech Falkoner Alle 58. 57 dage er ejendomsmægleren i snit om at sælge din lejlighed.

3. pladsen

Vi tager et godt spring ned i antallet af dage det tager for den næste ejendomsmægler at sælge en bolig. 48 dage tager det i snit danbolig Niels Hald Frederiksberg 2000, som holder til på Godthåbsvej 17.

2. pladsen

RealMæglerne Hanne Løye sniger sig lige akkurat ind på en andenplads med én dag mindre end tredjepladsen. Altså 47 dage er de om det på kontoret beliggende på Falkoner Allé 18.

1. pladsen

På en solid førsteplads finder vi danbolig Niels Hald Frederiksberg C som holder til på Gammel Kongevej 161. Imponerende 44 dage er mæglerne på kontoret om at sælge din ejerlejlighed på Frederiksberg, hvilket sikrer dem guld i den uofficielle kåring af Frederiksbergs Hurtigste Ejendomsmægler.
Læs mere om hvad VælgMægler gør for dig.

Ejendomsmæglere med størst kundetilfredshed

En god oplevelse fra en glad og kompetent ejendomsmægler er alfa og omega, når man skal på jagt efter den helt rigtige til at sælge sin lejlighed. En kundetilfredshedsscore lede dig i retning af, hvem der er dit bedste mæglermatch. Her får du de fem mæglere med højest kundetilfredshed på boligsiden.dk. Der er tæt løb mellem tilfredshedsscorene, og der bliver kun oplyst ét decimal. Derfor går vi ud fra, at der er flere decimaler bag, som boligsiden.dk kender til.

5. pladsen

Nummer fem på denne popularitetsliste ligger LokalBolig Frederiksberg ApS. De har fået en flot tilfredshedsscore på 9,0 ud af 10 fra deres kunder, og du kan finde dem på Gammel Kongevej 146. Men vi er først lige startet, og der kommer kun mere populære mæglere på denne liste.

4. pladsen

Fjerdepladsen går til Nybolig Gitte Grønlund på Gammel Kongevej 134. Deres kunder har i gennemsnit givet en score på 9,1 for arbejdet med at sælge deres lejlighed.

3. pladsen

Den tredjemest populære ejendomsmægler på Frederiksberg er RealMæglerne Hanne Løye, som du kan finde på Falkoner Alle 18, 2000 Frederiksberg. Med en score på 9,4 ud af 10 viser de sig at være yderst populære blandt deres kunder ved boligsalg. Men hvem er mon de to mest populære?

2. pladsen

Sølv i popularitet går til EDC Poul Erik Bech, Gl. Kongevej 135, der med en score på 9,5 må levere en fænomenal service og salg af lejlighed.

1. pladsen

Og førstepladsen går til… EDC Poul Erik Bech, Godthåbsvej 117. En score 9,5/10 er et kvalitetsstempel uden lige at få fra sine kunder ved boligsalg. Så et kæmpe cadeau til mæglerne på Godthåbsvej 117 fra deres kunder, som giver dem den uofficielle titel som Frederiksbergs mest populære ejendomsmægler.

Læs også: Hvem er den bedste ejendomsmægler i Valby?

Opsummering

Det var listen over de bedste ejendomsmægler til at sælge din ejerlejlighed på Frederiksberg. Flere af mæglerne gik igen i to af kategorierne, men kun én gjorde det tre gange. Det var Nybolig Gitte Grønlund, som kan findes i hele tre kategorier (Flest solgte, Korteste salgstid og Størst kundetilfredshed). Om det giver hende titlen som den bedste ejendomsmægler på Frederiksberg er op til dig at vurdere.

Andre ejendomsmæglere der er værd at bemærke i det stærke felt er danbolig Niels Hald Frederiksberg C og EDC Poul Erik Bech Godthåbsvej 117, 2000 Frederiksberg, som begge er blevet nummer 1 i to kategorier. Danbolig i kategorierne Flest solgte ejerlejligheder og Korteste salgstid, og EDC i kategorierne Højeste salgsrate og Størst kundetilfredshed.

Der har du den; listen over de bedste ejendomsmæglere på Frederiksberg. Den samlede vinder er op til dig at vurdere. Hvis du ønsker at indsamle et tilbud fra mæglerne i denne artikel, så kan du indtaste din adresse og udfylde formularen herunder, så samle VælgMægler tilbuddene og sender dem til dig helt gratis!

Uanset hvad ønsker vi dig alt held og lykke med salget af din bolig.

Vi finder de bedste mæglere til dit boligsalg

Du skal bare indtaste din adresse herunder og udfylde formularen, så indsamler vi mæglernes tilbud til dig helt gratis!