Hvordan finder du den perfekte ejendomsmægler til salget af din ejerlejlighed i Valby? Hvis du overvejer at sælge din lejlighed, er det helt sikkert en tanke der har strejfet dig. Der er flere forskellige parametre, som kan vise om en ejendomsmægler er god, og behovet kan være forskelligt fra dig og din nabo. Derfor har vi lavet Top-5 lister, hvor de bedste mæglere i Valby rangeres i de forskellige kategorier. Nederst i artiklen finder du en opsummering, hvor vi kigger på hvilke ejendomsmæglere, der scorer de højeste placeringer og er med i flest kategorier. 

Kategorierne er:

  • Antal solgte ejerlejligheder
  • Højeste salgsrate
  • Mæglere med kortest salgstid
  • Mæglere med størst kundetilfredshed

Hvordan har vi fundet dem?

Artiklen tager udgangspunkt i www.Boligsiden.dk’s salgsstatistik for ejendomsmæglere.

(NB vi har kun medtaget mæglere der står noteret for at have solgt over 30 boliger)

Ejendomsmæglere med højest antal solgte ejerlejligheder

Erfaring er vigtigt, når ejendomsmæglere skal sælge en bolig. De erfarne mæglere ved lige præcis hvad de skal sige og reagere på, når de viser lejligheder frem til potentielle købere. En god indikator på erfaring er antallet af solgte ejerlejligheder. Derfor kigger vi i den første Top-5 på, hvilke mæglere i Valby der sælger flest ejerlejligheder.

5. pladsen

Nummer fem på listen er Nybolig Valby – Martin Enemærke ApS, der står noteret for at have solgt 42 ejerlejligheder. De holder til på Valby Langgade 207.

4. pladsen

På en fjerdeplads finder vi home Valby Jacob Andreasen, Johan Bindner & Kasper Krarup, der har solgt tre lejligheder mere end femtepladsen, og lander dermed på 45. Hvis det er home du beslutter dig for at snakke med, så holder de til lige ved siden af ovenstående Nybolig, nemlig på Valby Langgade 203.

3. pladsen

Den laveste plads på medaljepodiet går til LokalBolig Valby/ Sydhavn ApS på Valby Langgade 142, der med 47 solgte ejerlejligheder får bronzemedaljen i denne uofficielle kåring af Valbys mest sælgende mæglere.

2. pladsen

Andenpladsen går til EDC Poul Erik Bech, Ålholmvej 1, der med flotte 57 solgte boliger sikrer sig sølv.

1. pladsen

Og guldet går til… danbolig Holm & Hauberg BoligCenter Valby/København SV, beliggende på Valby Langgade 114, som har en solid føring på 89(!) solgte ejerlejligheder. Altså 22 flere end andenpladsen. Imponerende.
Læs også: Bedste Ejendomsmæglere i Københavns Kommune

Ejendomsmæglere med højeste salgsrate

At sælge flest ejerlejligheder er godt, men et andet kvalitetsstempel er at sælge så stor en andel af de boliger, som mæglerne får til opgave. I denne Top-5 kigger vi nærmere på Valbys ejendomsmægleres salgsrater, og finder ud af hvem der har den største salgsrate.

5. pladsen

Den første mægler i denne Top-5 er LokalBolig Valby/ Sydhavn ApS. De formår at få afsat 77% af de boliger, som de udbyder. Du kan finde dem på Valby Langgade 142, hvis du kunne tænke dig et tilbud fra dem, eller du kan taste din adresse ind og udfylde formularen i boksen herunder, og få tilbud fra op til tre forskellige ejendomsmæglere på din bolig.
4. pladsen
På fjerdepladsen har vi danbolig Holm & Hauberg BoligCenter Valby/København SV, med en salgsrate på 82%. De holder til på Valby Langgade 114.

3. pladsen

84% er salgsraten af ejerlejligheder i Valby for den næste ejendomsmægler, Nybolig Valby – Martin Enemærke ApS, som holder til på Valby Langgade 207.

Skal du sælge din lejlighed?

Udfyld adresse og formular herunder, så indsamler vi mæglernes tilbud til dig helt gratis!

2. pladsen

Sølvet i denne kategori går til RealMæglerne Valby ApS på Ålholmvej 2. Den opnår de ved at have en salgsrate på 86% af deres udbudte ejerlejligheder.

1. pladsen

Guldet går til EDC Poul Erik Bech, Ålholmvej 1, 2500 Valby, for at være i stand til at sælge 9 ud af 10 (90%) af de lejligheder, som folk ønsker at få solgt. Det skaffer dem en flot førsteplads i Top-5 over mæglere med højest salgsrate i Valby.

Ejendomsmæglere med kortest salgstid

Står du og gerne vil af med din ejerlejlighed hurtigt? Det kan være at du har fundet drømmeboligen, som du bare ikke kan vente med at flytte ind i, men du står stadig i din gamle lejlighed. Så er det godt at der er nogle ejendomsmæglere i Valby, der er hurtigere til at sælge din lejlighed end andre. I denne Top-5 rangerer vi de hurtigste mæglere i Valby.

5. pladsen

Den femtehurtigste ejendomsmægler i bydelen er Nybolig Valby – Martin Enemærke ApS, der i gennemsnit er 81 dage om at sælge en ejerlejlighed. Du kan finde dem på Valby Langgade 207, hvis det vækker din interesse.

4. pladsen

Vi tager et lille spring, og den næste mægler har gennemsnitlig en salgstid på 67 dage. Det er RealMæglerne Valby ApS der er tale om her, og du kan finde dem på Ålholmvej 2.

3. pladsen

Bronzemedaljen for hurtigste mæglere i Valby bliver hængt om halsen på EDC Poul Erik Bech, Ålholmvej 1, der med en salgstid på 60 dage i snit kan finde ud af at få afsat din lejlighed på små to måneder.

Delt førsteplads:

Det er simpelthen dødt løb blandt de to hurtigste ejendomsmæglere i Valby. 56 dage i snit er de to nedenstående mæglere om at få afsat din bolig. Dermed bliver det en uafgjort om hvem der er den hurtigste mægler i byen. De to førsteplads er :

danbolig Holm & Hauberg BoligCenter Valby/København SV, som du kan finde på Valby Langgade 114.

Og, LokalBolig Valby/ Sydhavn ApS beliggende på Valby Langgade 142.

Læs mere om hvad VælgMægler gør for dig.

Ejendomsmæglere med størst kundetilfredshed

Er mægleren troværdig og rar, smart i en fart, eller er han komplet uduelig? Du kan lære meget om en mægler ved at tage et møde med dem, men ofte er det rart at se hvilken oplevelse andre mennesker har med sælgeren, inden du arrangerer et møde. Derfor er det så fantastisk at nogle hjemmesider laver kundetilfredshedsundersøgelser, så du ved hvad andre synes om din fremtidige ejendomsmægler. I denne Top-5 rangerer vi de fem mæglere i Valby der har højest tilfredshed blandt deres kunder. 

5. pladsen

På en femteplads over de mest populære mæglere, finder vi home Valby Jacob Andreasen, Johan Bindner & Kasper Krarup, på Valby Langgade 203. Deres kunder har i gennemsnit givet dem en tilfredshedsscore på 8,3 ud af 10.

4. pladsen

De fjerdemest populære i bydelen er RealMæglerne Valby ApS. De scorer 8,5 blandt kunderne og holder til på Ålholmvej 2.

3. pladsen

Bronze i den ædle disciplin, Kundetilfredshed, går til EDC Poul Erik Bech Ålholmvej 1, der scorer 8,6 på tilfredshedsskalaen.

2. pladsen

Andenpladsen og sølv går til home Valby City Jacob Andreasen, Johan Bindner & Kasper Krarup, på Toftegårds Allé 31. 9,1 scorer de ud af 10 mulige.

1. pladsen

Og førstepladsen går til danbolig Holm & Hauberg BoligCenter Valby/København SV, der stolt kan stille sig øverst på sejrsskamlen på deres kontor på Valby Langgade 114. 9,2 ud af 10 mulige er et imponerende højt snit hos guldvinderne i Valby, der hermed kan kalde sig de uofficielle mest populære mæglere i bydelen.

Opsummering

Og nu til kåringen af den bedste ejendomsmægler i Valby. For at afgøre hvem der er den bedste mægler i bydelen, giver vi point til hver mægler efter deres placering i hver enkelt Top-5. En førsteplads i en Top-5 giver fem point, en andenplads fire point, en tredjeplads tre point, fjerdeplads to point og en femteplads giver ét point. Ejendomsmægleren med det højeste antal point, kårer vi til den bedste ejendomsmægler. Her får du Top-5 over Valbys bedste mæglere:

Vi finder de bedste mæglere til dit boligsalg

Du skal bare indtaste din adresse herunder og udfylde formularen, så indsamler vi mæglernes tilbud til dig helt gratis!